Yritys

Kaupan Ääni on Audience First´n ylläpitämä mediapalvelu. Yrityksemme on äänellä tapahtuvan markkinoinnin ammattilainen. Luomme miellyttäviä ja kiinnostavia asiakaspalveluympäristöjä, joissa kuluttajat viihtyvät. Tuotamme asiakkaillemme markkinointi- ja mainontaratkaisuja monien eri aistien välityksellä. Musiikilla luodaan oikeanlainen tunnelma, äänellä viestitään ja vaikutetaan ostopäätöksiin sekä tuoksuilla muodostetaan tunteita. Vaikuttamalla näihin aisteihin edistetään myyntiä ja parannetaan merkittävästi asiakaskokemusta.

Audience First´n virallinen nimi on Audio Friends Oy ja toimitilamme sijaitsevan Vantaan Pakkalassa. Yhtiömme on vakavarainen toimija, olemme 100 % suomalaisessa omistuksessa ja liikevaihtomme tilikaudella 2016 – 2017 oli 3,1 M€.

Vertaansa vailla olevan kokemuksemme ansiosta olemme luoneet vahvan osaamispohjan, joka näkyy niin henkilökunnassa, tuotannossamme kuin teknisissä ratkaisuissamme. Henkilöstömme on tekemiseemme vahvasti sitoutunutta ja asiakaspalvelumme saakin runsaasti kiitosta asiakkailtamme.  Oman tuotekehityksen, tuotannon ja asennuspalveluiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita avaimet-käteen toimituksia. Lisäksi Audience –äänimiljööpalvelulle myönnettiin vuonna 2014 Suomalaisen Työn Liiton Suomalaisen Palvelun Avainlippu -diplomi.


Muut palvelumme Audience first